Afvallen/gezonde voeding

Wil je een gezonder eetpatroon of graag wat kilo’s kwijt?
Ik geef geen kant-en-klare sport en/of voedingsschema’s. Dit kan je een korte periode volhouden, je zult er in eerste instantie ook flink van afvallen, maar zodra het traject klaar is, verval je weer terug in jouw oude gewoontes en patronen en kom je alle afgevallen kilo’s weer aan. Soms zelfs met wat extra kilo’s erbij.

Zonde van je tijd en energie!

Een gezondere aanpak

Wat ik wel voor jou kan betekenen, is kijken naar jouw eetpatronen en waarom jij voor bepaalde producten of eetgedrag kiest.
Waar zijn jouw keuzes op gebaseerd? En zijn deze nuttig voor je? Misschien eet je uit emotie, vermoeidheid of gewoontes? We gaan samen kijken naar wat jij nodig hebt, wat een gezondere aanpak zou zijn en wat voor jou werkt en haalbaar is om je hele leven vol te kunnen blijven houden. Je wilt tenslotte niet alleen voor een paar maanden wat kilo’s kwijt, maar voor de rest van je leven een fit en tevreden gevoel hebben.

Om dit voor elkaar te krijgen is het nodig je nieuwe gedrag en eetpatronen automatisch in je systeem te krijgen. Dit lukt alleen als het in kleine stappen gaat, stappen die jij begrijpt waarom je ze wilt zetten en waar je met volle overtuiging achter staat.

Ik ben er voor je om je te informeren, te inspireren en te motiveren!