Algemeen

Heb jij problemen met slaap, beweging, voeding, stress of zit je gewoon niet zo lekker in je vel? Ik zie deze kenmerken als iets wat samengaat. Als het ene niet lekker loopt, heeft dit ook weer invloed op het andere.
Tijdens mijn intake vraag ik daarom naar meerdere facetten uit jouw leven om een compleet beeld te krijgen. Samen onderzoeken wij waar het grootste knelpunt zit, wat hier onder ligt en hoe je dit kan veranderen naar iets wat je wel graag zou willen.
Voor mij is het belangrijk om een goede klik te hebben met de mensen die ik begeleid. Jij moet je vrij en op je gemak kunnen voelen zodat je in alle openheid en eerlijkheid kan praten. Durf je de diepte in te gaan, dan bieden zich mooie inzichten aan die waardevol voor je zullen zijn en van waaruit wij kunnen gaan werken.

Iedereen heeft zijn eigen rugzak, levenservaringen, overtuigingen en geconditioneerde gedragingen waar we onszelf niet altijd van bewust zijn. Dit wil ik graag met jou onderzoeken, verhelderen, aanpakken en veranderen als dit nodig is om jouw leefstijldoelen te kunnen bereiken.
Als jij tijdens het kennismakinggesprek een prettig en vertrouwd gevoel hebt, dan kunnen we daarna een intakegesprek in plannen.

Kosten

Kennismakingsgesprek telefonisch 20 minuten gratis
Intakegesprek 60 minuten € 75,-
Consult 50 minuten € 60,-
Consult wandelcoaching 60 minuten € 60,-

Prijzen zijn inclusief BTW.
Werktijden zijn flexibel. Het is ook mogelijk om ’s avonds een afspraak in te plannen.

Wandelcoaching is altijd overdag en in het bos van Montferland,  Sonsbeekpark te Arnhem of in overleg een andere mooie plek bij jou in de buurt.

Wil jij als bedrijf het ziekteverzuim verlagen? Dan kom ik graag langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.