Over mij

Mijn naam is Annick Doppen.
Ik ben mijn carrière begonnen als docent bewegingsonderwijs.
Daarnaast ben ik Chinese geneeskunde gaan studeren. Ik vond het interessant om vanuit een holistische kant naar welbevinden en ziektes te kijken. Voor mij een hele waardevolle studie die nog steeds een grote invloed heeft op mijn manier van tegen gezondheid en ziektes aan kijken.

Individueel begeleiden
Ik ben blijven werken als docent bewegingsonderwijs omdat ik daar enorm veel plezier uit haalde, maar na 16 jaar merkte ik dat ik meer behoefte kreeg om mensen individueel te gaan coachen en begeleiden. Ik ben als buurtbemiddelaar aan de slag gegaan met het coachen van mensen die met zichzelf of met elkaar in conflict zitten. Omdat ik mijn coaching skills graag met mijn passie voor gezondheid en welbevinden wilde combineren, heb ik de hbo-opleiding tot leefstijlcoach gevolgd.

Gezondheid en geluk
Inmiddels draai ik nu als BLCN geregistreerd leefstijlcoach de gecombineerde leefstijlinterventie bij fysiotherapiepraktijk Kwieker en heb ik mijn eigen leefstijlcoach praktijk in sportcentrum NLG-Lobith. Ik word er enorm blij van als ik een bijdrage kan leveren aan jouw gezondheid en geluk!

Coaching en begeleiding

Wil je graag gezonder leven en je gelukkiger voelen? Ik vertel je er tijdens een consult graag meer over.